Oprema

Inox dvižni pokrov

Zaključni detajli okolice

Pokrov na tečajih za strojnico bazena, ki zahvaljujoč plinskim vzmetem omogoča lahkotno odpiranje in zapiranje. Narejen je iz nerjavnega jekla brez vidnih elementov za visoko estetiko zaključene okolice. Uporablja se ga za okolico bazena, ki bo zaključena z lesom, kamnom ali keramiko. S tem pokrovom dosežemo najlepši možen zaključek vhoda v strojnico, ki je skoraj neopazen.

Pokrovi se uporabljajo za revizijske jaške pri bazenskih strojnicah, pa tudi na drugih vrstah odprtin, kjer je potrebno namestiti oljne jaške. Pokrov omogoča odpiranje jaška, ne da bi ga odstranili in odložili na stran. Pri odprtju pokrov ostane pritrjen na okvir v stabilnem odprtem položaju z namenom lažjega odpiranja težkih ali velikih pokrovov. Pokrov je standardno opremljen s kovinskim okvirjem in dvižnim delom.

ESTETSKI VIDEZ LAŽJE DVIGOVANJE KAKOVOSTEN IZDELEK 
Površina pokrova je zasnovana za polaganje kamna, keramike, lesa ali drugega materiala, zaradi česar ima pokrov širok spekter uporabe.Zahvaljujoč plinskim amortizerjem in uravnoteženosti pokrova je kljub veliki dimenziji in teži pokrova le ta enostaven za dvigovanje.Izdeluje se ga v standardnih dimenzijah, lahko pa tudi v drugih dimenzijah po želji naročnika iz nerjavečega jekla (inox) kvalitete AISI 304 in 316/L (marine).

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

  • Predviden za vgradnjo v svetlo odprtino 80 x 80cm
  • Pokrov opremljen s kanalom za odvod vode, ki odteče v kanalizacijo. Samo s tem pokrovom ostane  strojnica suha in brez vlage.
  • Dva plinska amortizerja poskrbita da je odpiranje in zapiranje pokrova lažje za uporabnika
  • Poglobljen ročaj za odpiranje
© 2020 • Plazapools | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-downchevron-right