Oprema

Bazenske strehe

100% varnost!

Bazeni so odličen način za popestritev vašega doma, bazenska streha pa je kot češnja na vrhu že tako okusne torte. Bazenska streha naredi vaš bazen varnejši za otroke in živali in podaljša kopalno sezono tudi v hladnejših mesecih. Zahvaljujoč bazenski strehi je vaš bazen tudi čistejši in potrebuje manj vzdrževanja in vas v poletnih mesecih varuje pred škodljivimi UV žarki. Pokriti bazeni dajejo vam in vaši družini zaščiteno notranje okolje. To pomeni celoletno plavanje, odlično za vaše zdravje in zabavo.

Ponujamo široko paleto bazenskih streh vodilnih svetovnih proizvajalcev, od super nizkih do visokih, s plastičnimi ploščami, enojnim varnostnim steklom ali laminiranim varnostnim steklom.

Prednosti bazenske strehe:

  • Podaljša kopalno sezono tudi do nekaj mesecev na leto. Z dodatnim ogrevanjem vode lahko kopalna sezona traja do 9 mesecev (od pozne pomladi do zgodnje jeseni). Temperatura vode v pokritem bazenu je za 6-8°C višja kot temperatura v nepokritem bazenu.
  • Prihranite energijo, polikarbonat iz katerega je izdelana bazenska streha je material za katerega je značilen zelo dober koeficient toplotne izolacije. Učinkovito preprečuje izgubo toplote, kar pomeni zmanjšanje porabe energije potrebne za vzdrževanje ustrezne temperature vode v vašem bazenu.
  • Zmanjšajte neposredno izpostavljenost sončni svetlobi saj vas v nasprotju z bazenskimi pokrivali namestitev bazenske strehe ščiti, če živite na območju z dolgimi, intenzivnimi poletji in ste nenehno izpostavljeni sončnim škodljivim žarkom. Zagotavljajo vam senco, vas ohlajajo in zmanjšujejo čas in stroške čiščenja in vzdrževanja.
  • Če imate otroke ali hišne ljubljenčke, ste vedno previdni, če so ob odprtem bazenu. Bazenska streha je eden od načinov za zmanjšanje tveganj in zagotavlja varnost za otroke in hišne ljubljenčke. Posebna zasnova preprečuje nesreče in nepooblaščenim osebam preprečuje uporabo bazena brez vašega dovoljenja. Z zaklepanjem vseh premikajočih se segmentov in vrat lahko nadzirate, kdo in kdaj uporablja vaš bazen. Odlična rešitev ko ste doma, še boljša pa, ko vas ni doma. Zaklenete se in lahko mirno spite.
  • Povečajte užitek v svojem domu, bazen je kot dodatek vašega doma, bazen z bazensko streho pa je kot dodatna poletne dnevna soba. Zaradi tega je vaš dom bolj poseben in razkošen, saj vam pomaga, da bazen izkoristite 100%.
  • Zmanjšajte uporabo kemikalij, izhlapevanje bazenske vode posledično pomeni tudi izhlapevanje kemikalij, potrebnih za pravilno delovanje bazena. To  pomeni, da je potrebno nenehno dodajanje le teh v bazen kar je drago in dolgotrajno. Uporaba bazenske strehe pomeni, da lahko preprečite izhlapevanje in v svojem bazenu porabite manj kemikalij. Pokrit bazen bo tudi zmanjšal količino žuželk, listov in ostalih odpadkov v vašem bazenu. Čas čiščenja se bo skrajšal in vaš bazen bo vedno pripravljen za uporabo.
  • Celoletni dostop do bazena je koristen za vaše zdravje, odličen za zabavo z družino in prijatelji ali plavanje. Če svoj bazen zaščitite z bazensko streho, to lahko počnete pogosteje in dlje med letom.
© 2020 • Plazapools | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-downchevron-right