Oprema

Avtomatska roletna pokrivala

Italijanskega proizvajalca Favaretti.

Avtomatsko roletno pokrivalo za bazene je najboljši dodatek zasebnim bazenom in turističnim kompleksom. Avtomatski sistem pokrivanja zagotavlja največjo varnost zahvaljujoč visoki kvaliteti PVC lamel. Roleta zagotavlja zaščito celotnega bazena skozi vse leto. Poleti drastično zmanjša izhlapevanje in hlajenje vode, pozimi pa ščiti pred atmosferskimi vplivi in ohranja bazen v optimalnih pogojih. Avtomatizirana roletna pokrivala za bazene so posebej zasnovana za znižanje stroškov vzdrževanja do 60% tako za zunanje kot notranje bazene.

100% varno!

Namestitev avtomatskega roletnega pokrivala je najboljša možna rešitev za varnost vaše družine in najboljša naložba, ki vam zagotavlja manj dela s čiščenjem bazena in več prostega časa.

Avtomatsko roletno pokrivalo za bazen

Avtomatska roletna pokrivala so posebej zasnovana tako, da prenesejo velike obremenitve in so primerna tako za obstoječe objekte kot tudi tiste v fazi gradnje. Glavna prednost je njihova popolna prilagodljivost bazenom vseh oblik in velikosti tako, da si lahko roletno pokrivalo prilagodite glede na vaše potrebe. Izdelana so v skladu z Evropskimi predpisi o varnosti materiala. Avtomatska roletna pokrivala za bazene proizvajalca Favaretti strankam omogočajo izbiro med široko paleto barv.

Če že imate bazen ali ga nameravate imeti, si zapomnite: bazen brez roletnega pokrivala je kot hiša brez strehe!

PODVODNA ROLETA

Če načrtujete vaš nov bazen je najboljša izbira podvodna roleta. Ponujamo vam idealno nevidno rešitev, ki se bo popolnoma ujemala z vašim novim bazenom.

Roleta je nameščena v ločenem prekatu od glavnega bazena, ločenem z ločilno steno, tako da valjčni mehanizem ne moti bazena in plavalcev in je popolnoma neviden. Če bi roleta potrebovala popravilo, vam ni treba izprazniti celotnega bazena, temveč samo roletni predel. Roletni motor je nameščen v sosednjem suhem prostoru: tako bo zelo enostavno posredovati za običajna vzdrževalna dela.

NADVODNA ROLETA

Odlična rešitev za že obstoječe bazene. Montaža nadvodne rolete zahteva minimalne posege v okolico bazena in je na voljo po dostopni ceni.

Nadvodno bazensko roleto je mogoče vgradit kadar koli brez večjih posegov v bazen in okolico. Navijalni mehanizem je lahko prekrit z elegantnimi letvicami iz PVC-ja ali lesa in se lahko uporablja kot platforma ali prostor za sprostitev. Idealna rešitev za vse, ki ne želijo večjih posegov v bazen in okolico in iščejo sistem pokrivanja, ki je samodejen, enostaven za montažo in varen.

© 2020 • Plazapools | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-downchevron-right